WOW – WRITINGS ON WALLS

26.08 — 26.08.2019

C-mine wordt tijdens de zomer van 2016 de creatieve werkplek van dertien internationale graphic art/design artiesten, gangmakers in de scene. Lokale curator Daan Linsen van Alley brengt hen samen voor een zomerproject dat de grenzen van een doorsnee expositie ruimschoots overstijgt.

Op de muren in de galerie van C-mine cultuurcentrum worden muurtekeningen en illustraties aangebracht. Het toegepaste werk wordt tentoongesteld in de ruimtes van C-mine designcentum. Graphic design artiesten hebben een boeiende traditie van samenwerkingen met grote merken. Van de geïllustreerde likeurfles, tot limited edition t-shirts en headphones.

Het project breidt uit naar de C-mine shop, het uitgestrekte C-mine plein en de aanpalende Vennestraat. Een visuele, frisse uiting van grafische kunst en design op C-mine.
De deelnemende artiesten zijn internationaal gewaardeerde namen, die in de weken voor de opening live aan slag gaan op C-mine.

Deelnemende artiesten zijn BROSMIND (SP), Case Studyo – Artist Series(BE), Cool Shit (SP), Craig & Karl (US/UK), Hell’o (BE), Hungry Castle (SP), Jean Jullien (FR), Mcbess (FR), Mike Perry (US), Studio Moross (UK), The Dudes Factory (D), Toykyo (BE), Ilk (FR) en Tyrsa (FR).

2 juli t.e.m. 11 september
C-mine designcentrum, galerie C-mine cultuurcentrum & C-mine omgeving
maandag t.e.m. zondag | 10 – 17 uur
gratis toegang