Supermundane

Voor deze tentoonstelling heeft Supermundane lyrics van voor hem belangrijke liedjes, gekoppeld aan abstracte afbeeldingen. Deze afbeeldingen zijn ontworpen voordat er tekst aan werd toegewezen en hebben geen directe link, maar wanneer woord en beeld bij elkaar worden gebracht, ontstaat er een geheel nieuwe legering.

“Alle dingen eindigen, sommige abrupt en zonder waarschuwing. Andere, schijnbaar oneindig, moeilijk om het je zelfs maar een eindpunt voor te stellen. Vast staat is dat bij elk einde nostalgie komt opzetten. Toen Alley me vroeg om een ​​van de laatste tentoonstellingen in hun huidige ruimte te maken, kwam het het nummer ‘I Know It’s Over’ van The Smiths onmiddellijk voor de geest. Muziek is altijd heel belangrijk geweest voor mij en de teksten van mijn favoriete nummers bevatten beelden, herinneringen zowel goed als minder goed.”

De tentoonstelling omvat 71 posters – ’71 is niet toevallig Supermundane’s geboortejaar – telkens voorzien van een tekst die voor Supermundane een erg persoonlijke betekenis heeft. Elke poster -op 1 exemplaar- zal worden voorzien van een brief waarin hij de geschiedenis achter de tekst uitlegt en hoe die in relatie staat met de abstracte composities.

opening night: 12.01 – 19-22hr
DJ Monsieur Mongoloid
expo: 12.01 – 10.02.18